Alarmen

Alarmen

Wij bieden op gebied van alarmen (met en zonder SCM certificering) DEFA alarm systemen aan. DEFA is virtueel in alle 12V voertuigen in te bouwen. Doordat DEFA een goede ondersteuning biedt, kunnen wij u ook verzekeren van een goede betrouwbare beveiliging voor uw voertuig.

Voor startblokkeringen gebruiken wij de MI-Block van Moving Intelligence (met of zonder voertuigvolgsysteem). Deze kan ook met SCM gecertificeerd worden. Dit systeem is uitgevoerd met een “anti-jamming” detectie, dus ook toepasbaar bij voertuigen met een smart-key.

Uw verzekering zal u aangeven of er een SCM gecertificeerd systeem ingebouwd dient te worden, de regelgeving van het SCM vindt u terug op de website van Kiwa-SCM.

RITREGISTRATIE

Bekijk ook onze Moving Intelligence ritregistratiesystemen

Voertuigvolgsystemen

Wij maken gebruik van Moving Intelligence voertuigvolgsystemen, ook bekent als VVS+ systemen. Het Voertuigvolgsysteem bestaat uit een GPS/GSM tracking syteem(MI 50) gekoppeld met een startblokkering (MI-Block). Dit systeem is te koppelen aan het basis alarmsysteem ( vereist bij gecertificeerde systemen) hieraan zijn wel extra kosten verbonden. Bij een voertuigvolgsysteem bent u wel gebonden aan een abonnement voor data- en meldkamer beheer. 

Ook peilzenders zijn een optie als er in het voertuig geen startblokkering geïnstalleerd kan worden, omdat er bijvoorbeeld geen juiste startblokkering gemaakt kan worden in het voertuig, het is misschien niet bekend of kan storingen veroorzaken. In een dergelijk geval kan het opgelost worden met een peilzender, ook bekend als een terugvind-systeem.