OVER ONS

PRO MOBILE

Wie zijn wij?

Hier wil ik graag mijn bedrijf aan u introduceren, Pro Mobile Installations & Accesssoires is een ambitieus bedrijf met 20 jaar inbouw ervaring. Mijn ervaring reikt van simpele autoradio inbouw tot complete ombouw van b.v. Politie voertuigen.  Deze ervaring heb ik opgedaan in verschillende landen en in samenwerking met verscheidene bedrijven.

Hoewel Pro mobile zich gespecialiseerd heeft in inbouw, levert zij ook allerhande producten. Dus is ze niet voor een gat te vangen, dus mocht u op zoek zijn naar een specifiek product, kan zij u daar ook in ondersteunen, zij is op alle markten thuis.

In het begin van dit jaar heeft Pro Mobile zich gevestigd in Nederland om zo een grotere markt aan te boren, hoewel zij graag de particulieren markt bedienen wil, is ze meer op zoek naar projecten waar ze ondersteuning kan bieden, dit geeft haar minder verloop en een verhoogde zekerheid van werk, en natuurlijk door haar hoge kwaliteit en service een betrouwbaarheid naar haar klanten toe.

Buiten het installeren in de automobiele branche, geeft pro Mobile ook de service in automobile airco, dit doet zij in samenwerking met AircoToolTech, een gespecialiseerd bedrijf in de Automobile Airco. Samen kunnen zij u zowel producten als service verlenen aan uw Airco vulstations en alles wat daarmee samenhangt.

Samenvattend Pro mobile Installations & Accessoires is er voor al uw aftermarket inbouw en/of conversies. Graag wil ik u hiermee uitnodigen om uw vragen en / of wensen bij mij neer te leggen zodat ik u hiervoor een offerte of informatie kan doen toe komen.

  • 20 jaar inbouw ervaring
  • Internationale ervaring
  • Gespecialiseerd in inbouw
  • Hoge kwaliteit
  • Goede service
  • Sterke betrouwbaarheid

MAAK NU EEN AFSPRAAK

Wij zijn er voor al uw aftermarket inbouw en/of conversies